Malacvariációk téliesen
2013.01.23.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés: | |
1.Első lépésben kacsa testhájat kisütöm zsiradékká majd babérlevéllel, rozmaringággal, sóval, borssal bedörzsölöm a malachasaalját és a kilencven fokos, gyöngyöző abalébe teszem és két órán át sütöm. 2.A mangalica karajt az inaktól és hártyáktól megtisztítom, két centis szeleteket vágok belőle, tálalás előtt sütöm ki frissen, felhevített serpenyőben kérget sütök hozzá, és a kilencven fokos sütőben tíz percig huzatom (szép szaftos marad és rózsaszín lesz a közepe). 3.Klasszikus sárgaborsó főzelék készítését fel lehet dobni egy kis füstölt csülök lével és egy kis pirított speck sonka kockával. 4.A beluga lencsét megmosom, zöldség alaplébe felteszem főni, de ropogósra hagyom, hogy ne följön szét. A fehér-, és a sárgarépát francia kockára vágom és sós vízbe roppanósra blansírozom. A lencsét a zöldségekkel összekeverem, vajjal fényesítem, friss petrezselyemmel színesítem. 5.A lilakáposztát lepirítom a hagymával vajon, barnacukorral karamellizálom, vörösborral, vízzel felöntöm és húsz percig forralom, majd leturmixolom, tejszínnel és vajjal dúsítom, finom szitán áttöröm, „ISI” típusú habszifonba töltöm és tálaláskor kis csészébe fújom. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |