Mangalica lesipecsenye
2013.03.11.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd hozzáadjuk az apróhúshöz. Törött borssal és sóval ízesítjük. A paprikát kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a húshoz és fűszerpaprikával megszórjuk. Ha elpirult, hozzáadjuk a kockára vágott kenyérdarabokat, jól összeforgatjuk. Tetejét meghintjük friss apróra vágott petrezselyemmel. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |