Mangalicakaraj tökkel és laskagombával

2013.03.12.

Hozzávalók:

  • 30 dkg mangalicakaraj
  • 30 dkg sütőtök
  • 1 szál füstölt kolbász
  • 20 dkg laskagomba
  • 10 dkg serranói sonka
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 4 gerezd foghagyma
  • 1/2 dl rosé bor
  • só, bors
  • olívaolaj
  • kakukkfű

Elkészítés

A karajt megtűzdeljük tökkel. kolbásszal újhagymával, majd serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül sütni kezdjük, majd amikor már megpirult, aláöntünk egy kevés olívaolajat, és kakukkfűvel, sóval, borssal, apróra vágott fokhagymával ízesítjük, végül hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát.

Amikor elkészült a hús, félretesszük és a visszamaradt zsiradékon megpároljuk a nagyobb darabokra vágott gombát, a maradék tököt, kolbászt, újhagymát, paprikát, majd felöntjük borral. Az így kapott ragut felforraljuk, majd a karajszeletekkel tálaljuk, tetejére halmozzuk a serranói sonkát

Kapcsolódó termékek

Mangalicakaraj csont nélkül

4 673 Ft Kisker ár/kg 4 450 Ft + áfa
15 186 Ft Rendelési egység3,25kg
Súly változó3-3,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció