Mangós madársaláta szezámoss csirkemellel

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell filé
  • 2 db mangó
  • 30 dkg madársaláta
  • 10 dkg fekete szezám
  • 2 dl olívaolaj
  • 2 evőkanál cukor
  • 1db garpefruit leve
  • 1 db cikória
  • 1 doboz csíra

Elkészítés

A csirkemellet csíkokra vágjuk, szezámban megforgatjuk, majd forró olajba tesszük. Amikor kissé megpirult, sóval meghintjük. A mangót megpucoljuk, kettévágjuk, lefejtjük a magról, bevagdossuk és kifordítjuk, így könnyen kiszedhetjük a húsát. Amikor a hús megsült, félretesszük, a visszamaradt olajon megpirítjuk a cikórialeveleket, cukorral megszórjuk és elkaramellizáljuk, majd kivesszük a serpenyőből. Tálaláskor a cikóriára rátesszük a madársalátát, a csírát és a megsült szezőmmagos csirkemellet.

Kapcsolódó termékek

Csirkemell "Supreme" 200g/db

2 678 Ft Kisker ár/kg 2 550 Ft + áfa
13 388 Ft Rendelési egység5kg
Súly változó5-5kg
kg Ft
részletek

Csirkemellfilé (fagyasztott)

1 738 Ft Kisker ár/kg 1 655 Ft + áfa
10 427 Ft Rendelési egység6kg
Súly változó6-6kg
kg Ft
részletek

Előhűtött csirkemell filé

1 738 Ft Kisker ár/kg 1 655 Ft + áfa
10 427 Ft Rendelési egység6kg
Súly változó6-6kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció