Marha T-bone steak pirított savanyú káposztával és cikk burgonyával
2013.05.08.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A marha T-bone steaket sózom borsozom, felhevített serpenyőben elősütöm, oldalanként 1,5- 1,5 percig, majd a 180 c fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütöm még. Ízlésnek megfelelően medium – Rouge – vagy jól átsütve. A héjas burgonyát sós vízben egészben megfőzöm, kihűtöm és cikkekre vágom, olajozott serpenyőben 200-220 fokon grill fűszerekkel kérget sütök neki. A felkockázott bacon szalonnát lepirítom, majd a cukorral karamelizálom a szalonna darabokat, majd hozzá adom a savanyú káposztát, és összeforgatom az egészet, fedő alatt puhára párolom, hogy az ízek kavalkádját élvezhessük. (Ha kevés a káposzta leve a pároláshoz, akkor vízzel pótolható.) |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |