Marha T-bone steak pirított savanyú káposztával és cikk burgonyával

2013.05.08.

Hozzávalók:

  • Marha T-bone steak 40-45 dkg
  • Savanyú káposzta 25 dkg
  • Nyers héjas burgonya
  • Bacon szalonna kockázva
  • Kristálycukor 1 kávéskanál
  • Fűszerek (só, bors)
  • Steak fűszer
Olaj 0,5 dl

Elkészítés

A marha T-bone steaket sózom borsozom, felhevített serpenyőben elősütöm, oldalanként 1,5- 1,5 percig, majd a 180 c fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütöm még. Ízlésnek megfelelően medium – Rouge – vagy jól átsütve.

A héjas burgonyát sós vízben egészben megfőzöm, kihűtöm és cikkekre vágom, olajozott serpenyőben 200-220 fokon grill fűszerekkel kérget sütök neki.

A felkockázott bacon szalonnát lepirítom, majd a cukorral karamelizálom a szalonna darabokat, majd hozzá adom a savanyú káposztát, és összeforgatom az egészet, fedő alatt puhára párolom, hogy az ízek kavalkádját élvezhessük. (Ha kevés a káposzta leve a pároláshoz, akkor vízzel pótolható.)

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció