Marhahátszín gombával és habbal

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 50 dkg hátszín
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • 1 db friss shili paprika
  • 1 dl bor
  • olívaolaj
  • 30 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 konzerv vörösbab
  • 1 konzerv fehérbab
  • só, bors
  • kicsi vörösbor

Elkészítés

A hússzeletet forró serpenyőbe tesszük, a tetejét vastagon bekenjük mustárral. Borral és olívaolajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük. Mikor az egyik oldala már pirosra sült, akkor megfordítjuk, és egy kevés borral ójra megöntözzük.

A gombát cikkekre, a hagymát és a fokhagymát apróra váguk, majd a hús mellé tesszük. Amikor a zöldségek egy kissé megpuhultak, akkor hozzáadjuk a vörös- és fehérbabot. A húst félretesszük, alaposan megsózzuk és borsozzuk, a babhoz hozzáadjuk az erős chilipaprikát. A gombás-babos ragut a hússal tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Marhahátszín érlelt, uruguayi 3,5g +

7 760 Ft Kisker ár/kg 6 110 Ft + áfa
31 039 Ft Rendelési egység4kg
Súly változó3-5kg
kg Ft
részletek

Vargányás erdeigomba-keverék

1 969 Ft Kisker ár/kg 1 550 Ft + áfa
1 969 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció