Marhalábszár sörben

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 60 dkg marhalábszár
  • olaj
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 fej vörshagyma
  • só, bors
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 babérlevél
  • 5 dl sör
  • friss kakukkfű
  • 2 evőkanál cukor
  • 1 evőkanál fűszerpaptiks
  • 4 adag burgonyakrokett

Elkészítés

A húst kockárkra vágjik majd olajban sütni kezdjük. Kakukkfűvel, babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott hagymát, a fokhagymát, a mustárt, a cukrot a zellerszárat, megszórjuk fűszerpaprikával, végül leöntjük sörrel.

Ezt az egészet egy tűzálló tálba tesszüjük, lefedjük, és 160-180 fokos sütőben 2 óra alatt készre sütjük. Amikor elkészült, burgonyakrokettel tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció