Matjes hering

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 40 dkg pácolt hagymás hering
  • 1 tubus majonéz
  • 1 üveg csemgeuborka
  • 1 üveg cékla
  • 2 db bagett
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor kapor

Elkészítés

A halat kivesszük a pácléből, leszedjük róla a hagymát, hosszában, vízszintesen kettévágjuk. Az uborkákat lereszeljük, összekeverjük a majonézzel, az összezúzott fokhagymával, sóval és borssal ízesítjük, hogy krémet kapjunk.

A halakat meghintjük borssal és finomra vágott kaporral, majd megkenjük a krémmel. A krémmel megkent halakat feltekerjük. A kétszersültekre 1-1 szelet céklát teszünk, majd rárakjuk a haltekercseket. Citromkarikákkal díszítjük.

Kapcsolódó termékek

Füstölt heringfilé

3 937 Ft Kisker ár/kg 3 100 Ft + áfa
5 315 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció