Medvehagymával izesített, töltött rák

2013.03.03.

Hozzávalók:

  • 25 dkg elfőfőzött folyami rák
  • vadrizzsel kevert főtt rízs
  • 4 evőkanál elívaolajban eltett, zúzott medvehagyma
  • 100 g natúr krémsajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 100 g vaj
  • 1 szem citrom

Elkészítés

A főtt rákok farokrészét letépjük, a mellpáncélt kitisztítjuk és kiöblítjük. A főtt rízst elkeverjük a medvehagymával, a petrezselyemmel és a krémsajttal. Hozzáadjuk a rákhúst is, és beletöltjük a hátára fordított mellmáncélokba. Egy csipet vajat rátéve grillsütőben megsütjük, citromal tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció