Meleg lazac tatár kapribogyóval és zöldségekkel

2013.05.08.

Hozzávalók:


20 dkg lazacfilé
Paradicsom
Paprika
Lilahagyma
Kapribogyó
Olíva olaj
Vaj, vagy margarin
Fűszerek (só, bors )
Citrom
Dijoni mustár
Pirítós

Elkészítés:

A lazacot serpenyőben olíva olajon fűszerekkel megsütjük. Sütés után még melegen késsel apróra vágjuk és hozzá keverjük a fűszereket ízlés szerint (só, bors, kis kanál Dijoni mustár, citrom leve, apróra vágott kapribogyó, vaj vagy margarin)

A zöldségeket frissen felvágva tálaljuk, a maradék kapribogyóval és citromkarikával együtt.

Kapcsolódó termékek

Lazacfilé, nyers, bőrös

5 707 Ft Kisker ár/kg 5 435 Ft + áfa
9 416 Ft Rendelési egység1,65kg
Súly változó1,3-2kg
kg Ft
részletek

Lazacfilé, nyers, bőr nélkül

6 059 Ft Kisker ár/kg 5 770 Ft + áfa
9 088 Ft Rendelési egység1,5kg
Súly változó1-2kg
kg Ft
részletek

Lazacfilé bőr nélkül porció 140-170 g

6 521 Ft Kisker ár/kg 6 210 Ft + áfa
6 521 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció