Naphal nyárs mustáros-ruccolás burgonyapürével

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 szelet naphalfilé
  • 8 db szárított paradicsom
  • 4 levél zsálya
  • só, citrom
  • 1 db padlizsán
  • 8 db koktélparadicsom
  • olívaolaj
  • 4 adag burgonyapüré
  • 20 dkg ruccola
  • 2 evőkanál dijoni mustár

Elkészítés

A halat és a padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, egymásra helyezzük, sóval és zsályalevelekkel ízesítjük, majd összehajtjuk és harmonikaszerűen meghajlítva fanyársra tűzzük. A nyárs végére rátesszük a koktélparadicsomot, a citromgerezdet és a szárított paradicsomot, majd egy serpenyőben kevé olívaolajon megsütjük, (grillrácson is megsüthetjük, de akkor tegyünk zsiradékot a halra.)

A burgonyapürét a hagymományos módon elkészítjük, majd összekeverjük az apróra vágott ruccolával és a mustárral. Az elkészült halnyársakat a ruccolás burgonyapürével tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció