Narancsos kacsa

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 1 kacsa (1 1/2 kg)
  • 4 l friss narancslé
  • 5 narancs
  • 3 evőkanál méz
  • só, bors

Elkészítés

A kacsát előző nap bepácoljuk, annyi frissen facsart narancslében, amennyi ellepi. Másnap kiveszük a pácból, mézzel, süval és borssal, valamint reszelt narancshéjjal ízesítjük. A kacsa belsejébe egész vagy maradék narancsokat teszünk, egy jánaiba tesszük, alá pedig narancslevet öntünk, hogy ennek a gőzében párolódjon a kacsa. 160 Celsius-fokon kb. 2 óráig sütjük. Ha megsült újra mézet csepegtetünk rá, és narancslével meglocsoljuk. Köretként párolt brokkolit és rízst kinálhatunk.

Kapcsolódó termékek

Vadkacsa, tisztított

2 667 Ft Kisker ár/db 2 100 Ft + áfa
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Pecsenyekacsa, egész, 1500g

924 Ft Kisker ár/kg 880 Ft + áfa
1 386 Ft Rendelési egység1,5kg
Súly változó1,5-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció