Narancsos szarvas hátszín

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 50 dkg szarvas hátszín
  • 3 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál zsír
  • 5 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • borókabogyó
  • 2 dl vörösbor
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • 50 dkg vegyes zöldségmix
  • 1 narancs héja
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A hátszínt bepácoljuk mustárba és olajba, majd állni hagyjuk pár órán keresztül. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, megfuttatjuk benne az egész fokhagymagerezdeket, beletesszük a húst. A borókabogyót egy mozsárban összetörjük a sóval és a borssal, majd az így kapott fűszerkeverékkel alaposan megszórjuk a szarvashúst. A narancs héjából vékony szeleteket vágunk, a húshoz adjuk, hogy az íze átjárja az ételt, készre sütjük, majd félretesszük.

A vegyes zöldségeket leforrázzuk. A visszamaradt zsiradékon megforgatjuk a zöldségeket, felöntjük a borral, majd a húst visszahelyezve fedő alatt megpároljuk. Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon megfutatjuk az apróra vágott petrezselymet, a narancshéjat, majd felöntjük a borral és a tejszínnel. Az elkészült ételt az így kapott mártással leöntve tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Bonduelle royal zöldségkeverék 2,5 kg

621 Ft Kisker ár/kg 489 Ft + áfa
1 553 Ft Rendelési egység2,5kg
Súly változó2,5-2,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció