Nyúlgerinc tésztával
2013.03.11.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A tésztát kifőzzük. A megtisztított, lehártyázott nyúlgerinceket megmossuk, szárazra töröljük. Egy serpenyőben olívaolajban egészben sütni kezdjük a húst. Egy kis tálban összekeverjük a csipkebogyólekvárt, a mustárral, az áfonyalekvárral, majd kakukkfűvel, borssal és reszelt narancshéjjal ízesítjük. Az így kapott mártással bekenjük a nyúlgerincet, sóval és borssal ízesítjük, készre sütjük. A visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a megmaradt pácot, felöntjük húslével, kakukkfűvel, sóval és borssal ízesítjük, végül beleforgatjuk a kifőtt tésztát. A tésztát a sült nyúlgerinccel tálaljuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |