Nyúlgerinc tésztával

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 4 megtisztatott nyúlgerinc
  • 2 evőkanál mustár
  • friss kakukkfű
  • 1 db narancs reszelt héja
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 dl húslé
  • 2 evőkanál csipkebogyólekvár
  • 2 evőkanál áfonyalekkvár
  • só, bors
  • rizstészta

Elkészítés

A tésztát kifőzzük. A megtisztított, lehártyázott nyúlgerinceket megmossuk, szárazra töröljük. Egy serpenyőben olívaolajban egészben sütni kezdjük a húst.

Egy kis tálban összekeverjük a csipkebogyólekvárt, a mustárral, az áfonyalekvárral, majd kakukkfűvel, borssal és reszelt narancshéjjal ízesítjük. Az így kapott mártással bekenjük a nyúlgerincet, sóval és borssal ízesítjük, készre sütjük.

A visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a megmaradt pácot, felöntjük húslével, kakukkfűvel, sóval és borssal ízesítjük, végül beleforgatjuk a kifőtt tésztát. A tésztát a sült nyúlgerinccel tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Friss házinyúlgerinc csont nélkül

7 607 Ft Kisker ár/kg 5 990 Ft + áfa
22 822 Ft Rendelési egység3kg
Súly változó3-3kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Friss házinyúlgerinc csontos

4 362 Ft Kisker ár/kg 3 435 Ft + áfa
13 087 Ft Rendelési egység3kg
Súly változó3-3kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció