Padlizsános borjúrgu

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 15 dkg apró gomba
  • 1 db padliszán
  • 2 db burgonya
  • 4 db érett paradicsom
  • 30 dkg borjúhús
  • olívaolaj
  • bors
  • 1db póréhagyma
  • 1 csokor petrzselyem
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg spárgatök
  • 2 evőkanál szójaszósz

Elkészítés

Egy forró serpenyőben olyvaolajat forrósítunk, a padlizsánt felkozkázzuk és megpirítjuk, közben sóval és borssal ízesítjük, belereszeljük a burgonyát, és gyakran kevergetjük, hogy ne égjen oda. A póréhagymát felszeleteljük, a serpenyőbe tesszük, majd alaposan megsózzuk, hogy levet engedjen.

A húst és a gombát kockára vágva hozzáadjuk, szójaszósszal meglocsoljuk. A fokhagymát felszeleteljük, a friss zsenge tököt és a paradicsomot kockára vágjuk és a húshoz adjuk. Végül apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Kapcsolódó termékek

Borjú húsos csont

635 Ft Kisker ár/kg 500 Ft + áfa
9 525 Ft Rendelési egység15kg
Súly változó10-20kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció