Pangasius fokahgymás mártással

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 szelet pangasiusfilé
  • 1/ citrom leve és reszelt héja
  • só, bors
  • 10 dkg liszt
  • 50 dkg burgonya
  • 15 dkg rokfort
  • kis maréknyi dióbél
  • 2 evőkanál vaj
  • sütőpor

Mártáshoz:

  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál vaj
  • fél citrom leve
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A burgonyát héjában megfőzzük. A halszeleteket besózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, végül olajban kisütjük. Egy tűzálló tálra egymás mellé tesszük a főtt burgonyaszeleteket, rátesszük a helszeleteket, majd sóval borssal ízesítjük. A diót és a sajtot nagyobb derabokra vágjuk, rászórjuk a halra. A sütőpapírra vajat teszünk, a halat betakarjuk, vele, majd sütőben 180 fokra készre sütjük. Egy serpenyőben a vajon megfuttatjuk a fokhagymaszeleteket, hozzáadjuk a citromlét, majd felöntjük tejszínnel és felforraljuk. Amikor az étel elkészült, leöntjük a tejszínes mártással.

Kapcsolódó termékek

Blokkos pangasius filé 3000g

5 565 Ft Kisker ár/db 5 300 Ft + áfa
db Ft
részletek

Pangasiusfilé

1 649 Ft Kisker ár/kg 1 570 Ft + áfa
1 649 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció