Polipsaláta
2013.03.04.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A polipot megtísztítjuk. A kaliforniai paprikát és a hagymát felkarikázzuk, grillrácson vagy serpenyőben megsütjük a polippal együtt A paradicsomokat felkarikázzuk. A megsült polipot feldaraboljuk, hozzáadjuk a sült zöldségeket. Vörösborecettel, dijoni mustárral, apróra vágott kaporral, sóval, borssal és a lime levével ízesítjük. Ráreszeljük a fokhagymát, leöntjük egy kevés olívaolajjal, összekeverjük. Fogyasztásig lefóliázva hűtőszekrényben érleljük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |