Pórés serpenyős bárány

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 35 dkg kicsontozott bárányborda
  • 2 g fokhagyma
  • 1-2 evőkanál rizsecet
  • 1 teáskanál kukoricaliszt
  • 3 evőkanál szójaszósz
  • 1,5 teáskanál cukor
  • 1 csomag póréhagyma
  • 1 evőkanál összevágott friss gyömbér
  • 4-5 evőkanál földimogyoró-olaj
  • 3 evőkanál sherry
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A húst vákony csíkokra vágjuk. Pácot készítünk: összekeverjük egy tálban a kukoricalisztet, a rízsecetet, a cukrot, a szójaszószt, az apróra vágott friss gyömbért, a szeletelt fokhagymát és a sherryt, majd beleáztajuk a bárányhúst. Apóréhagymát lapokra vágjuk, majd forró wokban földimogyoró-olajon megpirítjuk, majd félretesszük. A forró vokot újra megöntözzük olajjal, beletesszük a bepácolt húst és megsütjük. Sütés közben riszborral és sherryvel óvatosan meglocsoljuk. A petrezselymet felaprítjuk és rászórjuk a húsra. Tálaláskor a ropogósra párolt póréhagymára helyezzük az elkészült húst.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció