Pulykasteak grillezett libamájjal, szalonnás vörös lencsével

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 80 dkg pulykamell filé
  • 30 dkg libamáj
  • 35 dkg vörös lencse
  • 15 dkg bacon szalonna
  • só, bors, rozmaring
  • 2 evőkanál dijoni mustár
  • kakukkfű, koriander

Elkészítés

A bacon zsírját kisütjük. Megpirítjuk rajta a pulykaszeleteket, amit előzőleg sóztunk, borsoztunk. A libamájszeleteket a pulyka mellett a serpenyőben elősütjük.

Rozmaringgal, mustárral, sóval és borssal ízesítjük. Végül hozzáadjuk a fohagymát és a lencsét, kakukkfűvel, korianderrel ízesítjük.

Kapcsolódó termékek

Pulykamellfilé

2 205 Ft Kisker ár/kg 2 100 Ft + áfa
12 128 Ft Rendelési egység5,5kg
Súly változó5-6kg
kg Ft
részletek

Libamáj

10 490 Ft Kisker ár/kg 9 990 Ft + áfa
10 490 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció