Rákfarok tejszínes mártásban
2013.03.03.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A garnélákat megtisztítjuk, héját lehúzzuk, majd egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, mellétesszük ízesítésként a fokhagymageredeket és a babérlevelet. Gyömbérrel, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, majd felöntjük borral és addig pároljuk, amíg a leve el nem fő. Hozzáadjuk a tejszínt, az apróra vágott paradicsomot, az olívabogyót és kapribogyót, végül belefacsarjuk a lime levét és megsózzuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |