Rákfarok tejszínes mártásban

2013.03.03.

Hozzávalók:

  • 40 dkg 16/20 rákfarok
  • 1 db lime
  • olívaolaj
  • 2 db babérlevél
  • 3 gerezd fokahagyma
  • 1 kávéskanál gyömbér
  • 6 db paradicsom
  • 1 üveg fekete olívabogyó
  • 1 üveg kapribogyó
  • 2 dl tejszín
  • 1 dl fehérbor
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A garnélákat megtisztítjuk, héját lehúzzuk, majd egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, mellétesszük ízesítésként a fokhagymageredeket és a babérlevelet. Gyömbérrel, apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk, majd felöntjük borral és addig pároljuk, amíg a leve el nem fő.

Hozzáadjuk a tejszínt, az apróra vágott paradicsomot, az olívabogyót és kapribogyót, végül belefacsarjuk a lime levét és megsózzuk.

Kapcsolódó termékek

Garnélafarok 16/20 BT. tisztított, nyers

5 347 Ft Kisker ár/kg 4 210 Ft + áfa
5 347 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Garnélafarok 21/25, farokvéggel, héj nélkül

5 207 Ft Kisker ár/kg 4 100 Ft + áfa
5 207 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Garnélafarok 31/40, farokvéggel, héj nélkül (előfőzött)

5 652 Ft Kisker ár/kg 4 450 Ft + áfa
5 652 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció