Részeges hal

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 szelet ponty
  • 20 dkg vargánya
  • 5 dkg liszt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 db citrom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl rosé bor
  • 1 evőkanál mustár
  • friss koriander

Elkészítés

A halszeleteket alaposan besózzuk, majd megorgatjuk lisztben. Serpenyőben kevés olajon megsütjük a halat, aláöntjük a bort, hozzáadjuk a citromhéjat. Amikor elkészült, félretesszük.

A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, fokhagymát, majd hozzáadjuk a lisztet, még egy kevés olívaolajat, a cikkekre vágott gombát, egy csipet borssal ízesítjük. Amikor már barnára pirultak, hozzáadjuk a mustárt, majd a bort és a friss korianert. Az elkészült gombás ragut a hallal tálaljuk, mellé citromkarikákat teszünk.

Kapcsolódó termékek

Ponty

2 205 Ft Kisker ár/kg 2 100 Ft + áfa
3 308 Ft Rendelési egység1,5kg
Súly változó1-2kg
kg Ft
részletek

Kockázott vargányagomba I.o.

2 953 Ft Kisker ár/kg 2 325 Ft + áfa
2 953 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Vargánya egész I.osztály

5 067 Ft Kisker ár/kg 3 990 Ft + áfa
5 067 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció