Rókagombás rizottó
2013.03.04.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A rizst hagymával, babérlevéllel és fokhagymával ízesített csontlében megfőzzük. A margarint serpenyőben felforrósítjuk, megfuttatjuk benne az apróra vágott hagymát, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a mogyórót és a mandulát. A padlizsánt felkockázzuk, serpenyőbe tesszük a gombával és a főtt rizzsel együtt, végül felöntjük a tejszínnel és összekeverjük. Parmezánnal meghintve tálaljuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |