Rókagombás rizottó

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 25 dkg rizottó rizs
  • 8 dkg mogyoró
  • 8 dkg mandulabél
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db padlizsán
  • 20 dkg rókagomba a rozmártól
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 6 dl csontlé
  • 1 csokor finomra vágott petrezselyem zöldje
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl tejszín
  • 15 dkg reszelt pamrezán
  • só, bors

Elkészítés

A rizst hagymával, babérlevéllel és fokhagymával ízesített csontlében megfőzzük. A margarint serpenyőben felforrósítjuk, megfuttatjuk benne az apróra vágott hagymát, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a mogyórót és a mandulát. A padlizsánt felkockázzuk, serpenyőbe tesszük a gombával és a főtt rizzsel együtt, végül felöntjük a tejszínnel és összekeverjük. Parmezánnal meghintve tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Rókagomba (prémium)

3 543 Ft Kisker ár/kg 2 790 Ft + áfa
3 543 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció