Rostélyos gyöngyhagymával

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 60 dkg hátszín
  • 3 evőkanál mustár
  • 20 dkg gyöngyhagyma
  • 1 dl konyak
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor újhagyma
  • 20 dkg füstölt sajt
  • 1 dl tejszín
  • só, bors
  • zsálya
  • petrezselyem
  • 4 adag burgonyapüré

Elkészítés

A sajtot lereszeljük, és burgonyapürét a szokott módon elkészítjük. A marhahúst forró serpenyőbe tesszük, tetjét mustárral megkenjük. Konyakkal megöntözve flambírozzuk, majd reszelt füstölt sajttal megszórjuk, tejszínnel meglocsoljuk és sóval, borssal ízesítjük.

Mellétesszük a gyöngyhagymát és a szeletekre vágott fokhagymát. Apróra vágott zsályával, petrezselyemmel fűszerezzük. Az újhagymát karikára vágjuk és az ételhez adjuk. Az elkészült húst zsályával ízesített burgonyapürével tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció