Rózsaborsos királyrák
2013.03.03.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A rákokat megtisztítjuk, majd körbevágjuk, hogy a bennük található sokszor kesernyés ízű barna zsinórt el tudjuk távolítani. Egy serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat, és ízesítésként beleteszünk pár gerezd fokhagymát egészben és egy csokor bazsalikomot is. A cukkinit meghámozzuk, karikára vágjuk, majd az ízesített olajon mindkét oldalát megpirítjuk, félretesszük, A visszamardt olajon megpirítjuk a rákokat, a finomra vágott lilahagymát, majd hozzáadjuk a vajat és készre főzzük. Amikor elkészült, akkor a rákokat a pirított cukkiniszeletekre helyezzük. Egy mozsárban összetörjük a fokhagymát, a bazsalikomleveleket, a rózsaborsot és a fekete borsot, majd az így kapott fűszerőrleményt a rák sütése után visszamaradt sziradékba szórjuk, felforraljuk, és ezzel a fűszeres öntettel meglocsoljuk a rákokat. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |