Rózsaborsos királyrák

2013.03.03.

Hozzávalók:

  • 80 dkg királyrák-farok
  • 5 gerezd fokahagyma
  • 2 evőkanál vaj
  • olívaolaj
  • só, rózsabors
  • fekete bors
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 db cukkini
  • 1 fej lilahagyma

Elkészítés

A rákokat megtisztítjuk, majd körbevágjuk, hogy a bennük található sokszor kesernyés ízű barna zsinórt el tudjuk távolítani. Egy serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat, és ízesítésként beleteszünk pár gerezd fokhagymát egészben és egy csokor bazsalikomot is.

A cukkinit meghámozzuk, karikára vágjuk, majd az ízesített olajon mindkét oldalát megpirítjuk, félretesszük, A visszamardt olajon megpirítjuk a rákokat, a finomra vágott lilahagymát, majd hozzáadjuk a vajat és készre főzzük.

Amikor elkészült, akkor a rákokat a pirított cukkiniszeletekre helyezzük. Egy mozsárban összetörjük a fokhagymát, a bazsalikomleveleket, a rózsaborsot és a fekete borsot, majd az így kapott fűszerőrleményt a rák sütése után visszamaradt sziradékba szórjuk, felforraljuk, és ezzel a fűszeres öntettel meglocsoljuk a rákokat.

Kapcsolódó termékek

Királyrákfarok 16/20, héjas, IQF

5 207 Ft Kisker ár/kg 4 100 Ft + áfa
5 207 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Királyrákfarok 8/12, héjas, IQF

7 049 Ft Kisker ár/kg 5 550 Ft + áfa
7 049 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció