Serpenyős marha parajjal
2013.03.11.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A rizst kifőzzük. A wokot erős lángon felforrósítjuk, majd az olajat beleöntjük és a szeletekre vágott húst kisütjük benne. Amíg a hús sül, pácot készítünk chili, édes-savanyú chiliszósz, citromlé és friss gyömbér összekeverésével. A húst rizsborral megöntözzük, majd félretesszük. A hagymát szeletekre vágjuk, a visszamaradt olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a levelesparajt és megfonnyasztjuk. A húst megkenjük a páccal, beletesszük a serpenyőbe, majd jól összeforgatjuk a hagymával és a parajjal, végül megsózzuk. Főtt jázminrizzsel tálaljuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |