Serpenyős marha parajjal

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 50 dkg bélszín a Rozmártól
  • 50 dkg leveles paraj
  • 0,6 dl édes chilimártás
  • 1 evőkanál chiliszósz
  • 2 teáskanál reszelt gyömbér
  • 2 evőkanál rizsbor
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2-3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál citromlé
  • 40 dkg jázminrizs

Elkészítés

A rizst kifőzzük. A wokot erős lángon felforrósítjuk, majd az olajat beleöntjük és a szeletekre vágott húst kisütjük benne. Amíg a hús sül, pácot készítünk chili, édes-savanyú chiliszósz, citromlé és friss gyömbér összekeverésével. A húst rizsborral megöntözzük, majd félretesszük. A hagymát szeletekre vágjuk, a visszamaradt olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a levelesparajt és megfonnyasztjuk. A húst megkenjük a páccal, beletesszük a serpenyőbe, majd jól összeforgatjuk a hagymával és a parajjal, végül megsózzuk. Főtt jázminrizzsel tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Marhabélszín 1,8 kg+, érlelt fagyasztott

8 458 Ft Kisker ár/kg 6 660 Ft + áfa
16 071 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
kg Ft
részletek

Előhűtött marhabélszín 1,8 +

13 462 Ft Kisker ár/kg 10 600 Ft + áfa
25 578 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció