Serranói sonkába csomagolt sertés szűz friss kevert salátával

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertés szűzérme
  • 4 szelet serranói sonka
  • olívaolaj
  • 1 fej radichio
  • 4 db paradicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 30 dkg ruccola
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • steak fűszer
  • bors
  • 1 üveg olívabogyó
  • 4 szelet kenyér

Elkészítés

Az uborkát csíkokra vágjuk. A hússzeletek egyik felére ráhelyezzük a sonkát, majd kiklopfoljuk, hogy az ízek jól összeérjenek. A húst azon az oldalán, ahol a sonka is van, egy serpenyőben kevés olívaolajon készre sütjük.

A többi húst kiterítjük, rátesszük a ruccolát, a csíkokra vágott uborkát, steak fűszerkeverékkel és borssal ízesítjük, felgöngyöljük, majd megsütjük.

A salátaleveleket összetépkedjük, rátesszük a maradék uborkát. Amikor hús elkészült, félretesszk, majd a visszamaradt zsiradékon megforgatjuk a kockára vágott kenyeret, paradicsomot, az olívabogyót, végül borssal ízesítjük. Amikor kissé megpirult, akkor a salátalelekre halmozzuk, meglocsoljuk balzsamecettel. A salátát az elkészült hússal tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Sertésszűz

2 331 Ft Kisker ár/kg 2 220 Ft + áfa
11 655 Ft Rendelési egység5kg
Súly változó5-5kg
kg Ft
részletek

Prosciutto olasz sonka csont nélkül

4 128 Ft Kisker ár/kg 3 250 Ft + áfa
13 414 Ft Rendelési egység3,25kg
Súly változó3-3,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció