Szegfűgomba tésztával
2013.03.04.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A tésztát egy percre leforrázzuk, majd lecsepegtetjük, félretesszük. A gyömbért finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a gombát felszeleteljük. Vajat forrósítunk egy serpenyőben, majd beletesszük a gombát, a gyömbért és a fokhagymát. Hozzáadjuk a mirint, összeforraljuk, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. A póréhagymát felkarikázzuk, majd a tésztával együtt a gombákhoz adjuk. Az egészet összepirítjuk. Tálalás elött újra ízesítjük a mirinnel és a szezámolajjal. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |