Szőlős csirkeragu

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell
  • 4 adag burgonyapüré
  • 2 db édesburgonya
  • 2 dl tokaji aszú
  • 1 fej lilahagyma
  • friss kakukkfű
  • 2 evőkanál vaj
  • 1-1,5 dl bor
  • 1/2 kg szőlő
  • liszt, bors

Elkészítés

Az édesburgonyát meghámozzuk. A csirkemellet kockára vágjuk, sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük, majd egy kevés liszttel megszórjuk. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, ebben kisütjük a húst.

Egy másik edénybe beletesszük a burgonyapürét, majd belereszeljük az édesburgonyát. A húst sütés közben újra megsózzuk, majd felöntjük a borral, és fedő alatt tovább bároljuk. A szőlőszemeket kimagozzuk, majd a húshoz adjuk, az egészet készre főzzük. Az elkészült csirkeragut az édesburgonya-pürével tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Csirkemell "Supreme" 200g/db

2 678 Ft Kisker ár/kg 2 550 Ft + áfa
6 024 Ft Rendelési egység2,25kg
Súly változó2-2,5kg
kg Ft
részletek

Előhűtött csirkemell filé

1 985 Ft Kisker ár/kg 1 890 Ft + áfa
11 907 Ft Rendelési egység6kg
Súly változó6-6kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció