Tatár

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 20 dkg marhabélszín a Rozmártól
  • 2 tojássárgája
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 szál petrezselyem
  • só, bors
  • 1 kávéskanál fűszerpaprika
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanálparadicsompüré
  • 1 evőkanál Worcester szósz
  • pirított kenyér

Elkészítés

A húst éles késsel apróra vágjuk, hogy szinte kenhető pépet kapjunk. Ezután hozzákeverjük a tojássárgáját, a fűszerpaprikát, a mustárt, a vajat, a paradicsompürét, a Worceser szószt, az apróra vágot vöröshagymát a petrezselymet, majd sózzuk és borsozzuk. Piriítóssal tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Előhűtött marhabélszín 1,8 +

13 462 Ft Kisker ár/kg 10 600 Ft + áfa
25 578 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció