Tenger gyömölcsei saláta
2013.03.03.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A tenger gyümölcseit előfőzzük sós. citromos, fokhagymás, petrezselymes főzőlében majd leszűrjük. Egy serpenyőben olívaolajat melegítünk, megpirítjuk benne tenger gyümölcseit, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a szeletelt fokhagymát, alaposan összeforgatva megpirítjuk, majd ha elkészült, félretesszük. A kenyeret nagyobb kockákra, a zellerszárat darabokra vágjuk, majd a visszamaradt zsiradékon megforgatjuk, meglocsoljuk citromlével. Tálaláskor a kenyérkockákat tesszük alulra, erre rá citromkarikákat, majd ráhalmozzuk a salátaleveleket, végül a tenger gyümölcseit. Jó étvágyat! |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |