Tonhalas-cukkinis kagylótészta

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 1 db póréhagyma
  • 2 db bébicukkini
  • 6-8 szem olívabogyó
  • 1 fej hagyma
  • 3 db szárított paradicsom
  • 40 dkg tonhal
  • olívaolaj
  • 1/2 citrom leve
  • só, bors
  • 25 dkg kagylótészta
  • 5 dkg parmezán

Elkészítés

A tésztát kifőzzük. A póréhagymát olívaolajon egy kevés sóval megpirítjuk. A cukkinit kockára vágjuk, a hagymához adjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott halfilét, sóval, borssal ízesítjük. A szárított paradicsomot apróra vágjuk, a halhoz adjuk, végül összeforgatjuk a főtt tésztával. Tálaláskor megöntözzük citromlével, parmezánt szórunk a tetejére.

Kapcsolódó termékek

Füstölt vöröstonhalfilé

8 446 Ft Kisker ár/kg 6 650 Ft + áfa
8 868 Ft Rendelési egység1,05kg
Súly változó0,6-1,5kg
kg Ft
részletek

Vöröstonhalfilé

3 623 Ft Kisker ár/kg 3 450 Ft + áfa
12 679 Ft Rendelési egység3,5kg
Súly változó3-4kg
kg Ft
részletek

Vörös tonhal porciók (190-210 g.)

4 673 Ft Kisker ár/kg 4 450 Ft + áfa
4 673 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció