Üvegtésztás libamellsaláta

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 4 libamell
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db frissgyömbér
  • 1 dl szójaszósz
  • 0,5 dl szezámolaj
  • 20 dkg héjas cukorborsó
  • 20 dkg rizs- vagy kukoricakeményítő
  • 1 db friss ananász
  • 40 dkg vékony üvegtészta
  • 1 dl konyak
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db tojás
  • 1 l olaj

Elkészítés

A liba bőrét leszedjük, egy serpenyőben kisütjük a benne lévő zsírt, majd ebben megsütjük az áttört fokhagymával, a reszelt gyömbérrel, a szójaszósszal, a fehérborral, a sóval és a konyakkal pácolt libamelleket. Ha megsült, felszeleteljük. A keményítőt összekeverjük a tojássárgájával, megforgatjuk benne a bepácolt libamellet, majd bő olajban kisütjük. A forró vízbe áztatott tésztát összekeverjük a szezámolajjal, az osztrigaszósszal, a felkockázott ananásszal és a cukorborsóval, majd borssal és fokhagymával ízesítjük és összeforraljuk.

Kapcsolódó termékek

Libamell filé

3 413 Ft Kisker ár/kg 3 250 Ft + áfa
34 125 Ft Rendelési egység10kg
Súly változó10-10kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció