Vaddisznó gombával

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 8 szeletki csontozott vaddiszókaraj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej hagyma
  • 1 evőkanál szárított fokhagyma
  • 1 sárgarépa
  • 3 db babérlevél
  • 1 db szegfűszeg
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 csokor petrezselyem
  • 10 db rókagomba
  • 2 dl tejföl
  • 4 adag tészta
  • só, bors

Elkészítés

A karajt kicsontozva 1 cm vadtag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kiolvaasztjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, szárított fokhagymával ízesítve elkezdjük sütni. Közben hozzáadjuk a feldarabolt sárgarépát, babérlevéllel, egy szem szegfűszeggel, a mustárral, finomra vágott petrezselyemmel, sóval és bossal ízesítjük. Amikor már majdnem megpuhult a hús hozzáadjuk a gombát és a tejfölt, végül pedig a már előre kifőzött tésztát.

Kapcsolódó termékek

Vaddisznócomb csont nélkül

4 255 Ft Kisker ár/kg 3 350 Ft + áfa
10 636 Ft Rendelési egység2,5kg
Súly változó2-3kg
kg Ft
részletek

Rókagomba (prémium)

3 543 Ft Kisker ár/kg 2 790 Ft + áfa
3 543 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció