Vaddisznó gombával
2013.03.04.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A karajt kicsontozva 1 cm vadtag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kiolvaasztjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, szárított fokhagymával ízesítve elkezdjük sütni. Közben hozzáadjuk a feldarabolt sárgarépát, babérlevéllel, egy szem szegfűszeggel, a mustárral, finomra vágott petrezselyemmel, sóval és bossal ízesítjük. Amikor már majdnem megpuhult a hús hozzáadjuk a gombát és a tejfölt, végül pedig a már előre kifőzött tésztát. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |