Vadnyúlpástétom kacsamájjal

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 15 dkg füstölt tokaszalonna
  • 60 dkg vadnyúlcomb
  • 15 dkg kacsamáj
  • 2 cl konyak
  • 6 dkg fenyőmag
  • 1 db babérlevél
  • só, bors, olaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 fej hagyma
  • 4 szelet bacon

Elkészítés

Egy serpenyőben kipirítjuk a felkockázott szalonna zsírját. A hagymát felkockázzuk, megpirítjuk a szalonna zsírján. Hozzáadjuk a fenyőmagot, a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és a kétszer átdarált nyúlcombot, sóval, borssal izesítve egy percig pirítjuk. Utána kivesszük a serpenyőből, egy keverőtálba tesszük. Egy másik serpenyőben kevés olajon megsütjük a felszeletelt kacsamájat, aláöntjük a konyakot, hozáadjuk a maradék hagymát és készte sütjük. Egy kis kerámiaformát kibélelünk a baconnel, beleteszünk egy réteg ízesített, előpirított darált húst, rá egy szelet sült kacsamájat, majd ismét egy réteg darált húst. Fóliával latakarjuk, előszor 180 fokon, majd 140 fokon 40-45 percig sütőben megsütjük.

Kapcsolódó termékek

Vadnyúlcomb csontos

5 398 Ft Kisker ár/kg 4 250 Ft + áfa
4 858 Ft Rendelési egység0,9kg
Súly változó0,8-1kg
kg Ft
részletek

Kacsamáj hízott

9 335 Ft Kisker ár/kg 8 890 Ft + áfa
9 335 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció