Vargányás gombakrémleves

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 1,5 l erőleves
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 l víz
  • 35 dkg vargánya
  • 5 dkg vaj
  • 1/2 fej vöröshagyma
  • bors
  • 5 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 1,54 dl tejszín
  • 2 tojássárgája
  • 3 dkg vaj

Elkészítés

A megtisztított gombát megmossuk, finomra vágjuk, néhány fejet nagyobb darabokra vágunk. A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott póréhagymát és a finomra vágott gombát, rozmaringgal ízesítjük. A tejszínt 2 tojás sárgájával elkeverjük. Amikor a gomba lepirult, átöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a tejszínt, majd felöntjük az erőlevessel, 2 dl tejjel, felforraljuk, végül botmixerrel leturmixoljuk. Borssal és rozmaringgal ízesítjük. Tálaláskor rozmaringággal díszítjük. Betétként pirított zsemlekockát és nagyobb darabokra vágott, párolt gombát adhatunk.

Kapcsolódó termékek

Kockázott vargányagomba I.o.

2 953 Ft Kisker ár/kg 2 325 Ft + áfa
2 953 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Vargánya egész I.osztály

6 756 Ft Kisker ár/kg 5 320 Ft + áfa
6 756 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Vargányás erdeigomba-keverék

1 969 Ft Kisker ár/kg 1 550 Ft + áfa
1 969 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció