Zarzuela
2013.03.03.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
Egy nagy lábasban 3-4 liter vízet forralunk, amit a petrezselyem felével, babérlevéllel, sóval, fokhagymával és szeletelt sárgarépával, valamint citrommal ízesítünk, és amibe 3 percig főzzük a homárt. A főtt homárt alulról, hosszában kettévágjuk, tepsire tesszük. A homárt meglocsoljuk kevés olívaolajjal, sóval, borssal ízesítjük, megkenjük a dijoni mustárral, lefedjük 4 szelet sonkával, meghintjük a felkockázott hagymával. Sötőben grillfokozaton 3 percig pirítjuk. Közben egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beleteszünk 1-2 gerezd szeletelt fokhagymát, a maradék laskára vágott petrezselymet, hozzáadjuk a rákokat és a kagylókat, felöntjük a fehérborral és a paradicsompürével, és 2-3 perc alatt hirtelen átpirítjuk. A paradicsomos tenger gyümölcsei ragut a homárra tálaljuk, citromkarikákkal díszítjük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |