Zöldborsó pulykamell

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 30 dkg pulykamell
  • 30 dkg zöldborsó
  • 1 evőkanál vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db piros húsú kaliforniai paprika
  • 25 dkg párolt rizs
  • 1 fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • reszelt sajt
  • 1/2 dl bor
  • bors

Elkészítés

A rizst kifőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal izesítjük, majd hozzáadjuk a pulykamellet, a zöldborsót és egy kevés vajat, hogy megpárolódjon. Belereszeljük a fokhagymát. A piros kaliforniai paprikát apróra vágva beletesszük, egy kevés bort aláöntünk.

Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a rizst, majd jól összeforgatjuk. Egy tálkát bevizezünk, beletöltjük a zöldséges rizses húst, majd egy tányérra kiöntjük a formát. Tetejét reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Pulykamellfilé

2 205 Ft Kisker ár/kg 2 100 Ft + áfa
12 128 Ft Rendelési egység5,5kg
Súly változó5-6kg
kg Ft
részletek

Bonduelle hüvelyes zöldborsó 2,5 kg

1 683 Ft Kisker ár/kg 1 325 Ft + áfa
4 207 Ft Rendelési egység2,5kg
Súly változó2,5-2,5kg
kg Ft
részletek

Bonduelle zöldborsó (fejtett) 2,5 kg

634 Ft Kisker ár/kg 499 Ft + áfa
1 584 Ft Rendelési egység2,5kg
Súly változó2,5-2,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció