Zöldséges hal

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 1 db póréhagyma
  • 20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg zeller
  • 4 szelet bacon szalonna
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 50 dkg tőkehal filé
  • 3 babérlevél
  • 2 dl fehérbor
  • bors, só
  • fokhagymasó
  • 1 csomag zöld spárga
  • 1 pohár tejföl
  • 1 evőkanál liszt

Elkészítés

A póréhagymát apróravágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajaon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zellert és a csíkokra vágott bacon szalonnár, a vékony karikára vágott sárgarépát, majd fokhagymasóval, sóval, borssal babérlevéllel ízesítjük. A halat kockákra vágjuk, és amikor már a répa is megpuhult, beletesszük a serpenyőbe, majd fehérborral felöntjük, hogy megpárolódjon. Ezután tesszük bele a zöld spárgát is. A tejfölt csomómentesen összekeverjük a liszttel, majd belekverjük a halas raguba.

Kapcsolódó termékek

Blokkos seelachsfilé (fekete tőkehal filé) 6,81/blokk

2 090 Ft Kisker ár/kg 1 990 Ft + áfa
14 229 Ft Rendelési egység6,81kg
Súly változó6,81-6,81kg
kg Ft
részletek

Kabeljaufilé (csendes-óceáni tőkehalfilé)

3 149 Ft Kisker ár/kg 2 999 Ft + áfa
4 251 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció