Mauro eper torta 1800g
Felolvasztáshoz legalább 6-8 órán át hűtőszekrényben kell tartanifogyasztás előtt. Ha felolvadt, ne fagyassza le újra, és tartsa fent0/+4 °C hőmérsékleten 3 napon belül fogyasztandó.
Összetevők:
Krém (25%): víz, KRÉM; fölözött tej; cukor; kókuszolaj; dextróz; sovány TEJpor;Tojássárgája; emulgeálószerek: polioxietilén-szorbitán-monosztearát, zsírsavak mono- és digliceridjei; tejsavas mono- és digliceridek savészterei; stabilizátorok: karragén; vaníliakivonat; élelmiszer-színezékek: béta-karotin.
eper (25%)
Máz: izoglükóz, folyékony cukor, zselésítő anyagok: karagenán és szentjánoskenyérgumi, sárgabarackpüré, savanyúság szabályozó nátrium-citrát, tartósítószer kálium-szorbát, aromák.
Piskóta: BÚZALiszt, cukor, TOJÁS, víz, emulgeálószer zsírsavak mono- és digliceridjei, kelesztés hatóanyagok: dinátrium-difoszfátok és nátrium-hidrogén-karbonát, nedvesítőszer glicerin, tartósítószer: kálium-szorbát, só, aromák.
Lágy szirup: víz, invertcukor, cukor, glükózszirup, aromák.
Morzsolt macaroon: cukor, sárgabarackmag, tojásfehérje, kelesztőszerek: nátrium-karbonát és ammónium karbonát, természetes aromák.
Allergének: Nyomokban DIÓT (MANDULA, MOGYORÓ, DIÓ, PISTÁCIA), mustárt, szóját tartalmazhat
és SZULFIT.