Recept:
- Melegítsd elő a grillt vagy egy vastag aljú serpenyőt közepes-magas hőfokra.
- A hamburger-húspogácsát süsd oldalanként 3-4 percig, amíg szépen megpirul kívül, de belül szaftos marad.
- A sütés utolsó percében helyezz egy szelet cheddar sajtot a pogácsára, és fedd le, hogy a sajt ráolvadjon.
- A burger zsemléket vágd félbe, és pirítsd meg röviden a vágott felükkel lefelé, amíg aranybarna nem lesz.
- Állítsd össze a burgert: A zsemlék pirított felületére kend a BBQ mártást, az alsó zsemlére helyezz pár levelet a római salátából, egy szelet paradicsomot, majd a sajtos húspogácsát.
- Tedd rá a karikára vágott lilahagymát és pár szelet csemege uborkát, majd fedd le a zsemle tetejével.
Tálald azonnal, ízlés szerint akár sült burgonyával vagy házi coleslaw salátával.