Szárnyas receptek

Szárnyas receptek

Tépett kacsaburger savanyított li...

Recept: A tépett kacsacombot serpenyőben átforraljuk, majd BBQ szósszal alaposan összekeverjük. Ha szükséges, egy kicsi vizet adhatunk hozzá, hogy szaftosabb legyen. A savanyított lilahagymához vékonyra szeletelt lilahagymát forró...

Sous Vide csirke romanescoval és n...

Recept: A csirkemellfilét zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban, majd serpenyőben minden oldalát gyorsan lepirítjuk a szép szín és aroma érdekében. A Bounduelle Romanesco-t enyhén sós,...

Konfitált kacsacomb párolt lila k...

Recept: A kacsacombokat zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban, ezután serpenyőben vagy forró sütőben a bőrös oldalukat ropogósra pirítjuk. Pirítás végén adhatunk hozzá egy kis vajat...

Sous Vide rozé kacsamell édesburg...

Recept: A kacsamellet a zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban. A kész kacsamellet forró serpenyőben a bőrös felével lefelé ropogósra sütjük, majd a másik oldalát is...