Népszerű receptek

Népszerű receptek

Tépett BBQ sertésburger

Recept: A tépett sertésünket egy serpenyőben átforraljuk majd BBQ szósszal alaposan összekeverjük. Ha szükséges, egy kicsi vizet adhatunk hozzá, hogy szaftosabb A Salomon burger zsemléket félbevágjuk, száraz serpenyőben...

Sous Vide bélszín Budapest módra

Recept:   A bélszínt zacskóban 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban, majd serpenyőben minden oldalán körbesütjük 1-1 percig. 180°C-ra előmelegített sütőben a kívánt sütési fokozatig sütjük. A...

Sous Vide sertésszűz zöldkéregb...

Recept: A sous vide sertésszüzet zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban. Ez után a húsra kérget sütünk forró serpenyőben vagy sütőben pár perc alatt, mustárral megkenjük...

Tépett kacsaburger savanyított li...

Recept: A tépett kacsacombot serpenyőben átforraljuk, majd BBQ szósszal alaposan összekeverjük. Ha szükséges, egy kicsi vizet adhatunk hozzá, hogy szaftosabb legyen. A savanyított lilahagymához vékonyra szeletelt lilahagymát forró...

Sous Vide csirke romanescoval és n...

Recept: A csirkemellfilét zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban, majd serpenyőben minden oldalát gyorsan lepirítjuk a szép szín és aroma érdekében. A Bounduelle Romanesco-t enyhén sós,...

Konfitált kacsacomb párolt lila k...

Recept: A kacsacombokat zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban, ezután serpenyőben vagy forró sütőben a bőrös oldalukat ropogósra pirítjuk. Pirítás végén adhatunk hozzá egy kis vajat...

Sous Vide rozé kacsamell édesburg...

Recept: A kacsamellet a zacskójával 80°C-on 10 percre regeneráljuk gőzpárolóban vagy fazékban. A kész kacsamellet forró serpenyőben a bőrös felével lefelé ropogósra sütjük, majd a másik oldalát is...

Kézműves marha hamburger

Recept: Melegítsd elő a grillt vagy egy vastag aljú serpenyőt közepes-magas hőfokra. A hamburger-húspogácsát süsd oldalanként 3-4 percig, amíg szépen megpirul kívül, de belül szaftos marad. A sütés...